Mesajul lui Marcel Ciolanu cu ocazia sărbătoririi Zilei NATO în România

9
marcel ciolacu

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a postat pe pagina sa de Facebook urările sale cu ocazia sărbătoririi Zilei NATO. România comemorează această zi de 17 ani, în fiecare primă duminică a lunii aprilie.

Ciolacu a ținut să menționeze, la rândul său, performanțele și realizările NATO.
“De 17 ani, România face parte din cea mai de succes alianță din istoria omeririi – Organizația Tratatului Atlanticului de Nord, ce asigură securitatea a peste 1 miliard de cetățeni.”

De asemenea, liderul PSD, nu a uitat să amintească de performanțele României de a face parte din această organizație încă din timpul guvernării Năstase, cel care a contribuit la aderarea țării nostre.

“Acest obiectiv național realizat în timpul guvernării Năstase a făcut ca astăzi România să fie un aliat important și influent în cadrul NATO, reprezentând un pilon de bază al securității din regiunea Mării Negre și a flancului Estic. Acest fapt este reflectat și de faptul că funcția numărul 2 în organizație – Secretarul General Adjunct- este reprezentată cu mândrie de un român, dl. Mircea Geoană.”

Ciolacu a menționat și contribuția imensă adusă de NATO de la începutul pandemiei și până în prezent prin inițierea de campanii de donații de echipamente medicale esențiale și pentru combaterea dezinformării.

Parlamentarul și-a încheiat mesajul exprimându-și susținerea față de deciziile NATO indiferent de contextul cauzelor.

Facebook Comments