Papa Francisc a anunțat că urmează să se vaccineze împotriva coronavirus săptămâna viitoare și în același timp este uimit de ultimele evenimente din SUA

  55

  Suveranul Pontif a anunțat în curusul zilei de sambătă că intenționează să se vaccineze săptămâna viitoare împotriva covid 19, el făcând apel la întreaga lume să se vacineze, potrivit reuters.

  “Cred că este moral ca toţi oamenii să se vaccineze. Este o alegere morală, pentru că te joci cu sănătatea ta, cu viaţa ta, dar şi cu vieţile altora”, a  declarat Papa Francisc.

  Vaticanul a anunţat că va începe în curând campania de vaccinare împotriva Covid-19. “Săptămâna viitoare vom începe vaccinarea aici, la Vatican, şi eu m-am programat. Trebuie făcut”.

  În același timp, Suveranul Pontif se arată surprins de evenimentele violente de miercuri, de la Washinton. Am fost surprins pentru că ei sunt oameni disciplinați în democrație.  Întotdeauna apare însă ceva ce nu funcţionează, sunt oameni care iau o cale împotriva comunităţii, împotriva democraţiei”, a încheiat el.

  Facebook Comments