„Primul Concert al anului 2021” va fi cu public joi, 7 ianuarie la ora 19.00 și se va desfășura la Sala Thalia a Filarmonicii de Stat Sibiu. După mai mult de două luni în care aceasta nu și-a întâlnit spectatorii decât online, acum îi așteptă la primul concert cu public al anului în Sibiu și în România.

După succesul Concertului Extraordinar de Anul Nou –eveniment cu peste 25.000 de spectatori online – începând din această săptămână publicul se poate întoarce la Sala Filarmonicii de Stat Sibiu. Pentru concertul de joi 7 ianuarie 2021 s-au pus în vânzare 30% din locurile sălii de concerte, la Casa de Bilete a Sălii Thalia și pe iabilet.ro!
Invitata acestui eveniment este fermecătoarea soprană Gabriela Iștoc. Câștigătoare a numeroase premii la concursuri naționale și internaționale de canto, Gabriela Iștoc a cântat cu Vladimir Jurowski, London Philharmonic sau Phoenix Orchestra din Dublin. Sunteți așteptați așadar la o seară cu Liliacul de Strauss, VăduvaVeselă și MeineLippen de Lehar, CavaleriaUșoară de Suppe și multe alte daruri volatile, interpretate de Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu și dirijorul său principal, maestrul Tiberiu Soare.
La acest eveniment purtarea măștii este obligatorie!La punctul de acces, se va realiza un triaj observațional pentru fiecare spectator. Accesul la concert va avea loc după măsurile de siguranță și prevenție Covid-19, așa cum sunt expuse mai jos.

− accesul se face cu 30 de minute înainte de spectacol, pentru a evita aglomerația și pentru a asigura respectarea tuturor măsurilor în vigoare.
– permiterea verificării temperaturii
– absența simptomelor precum tuse seacă, strănut, febră
– purtarea măștii pe toată perioada evenimentului. Concertul este realizat cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu.

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online