În urma demersurilor echipei Ministerului Antreprenoriatului și Turismului (MAT), pentru identificarea situației în care se află Agenția de Turism Soley Tour, MAT deține următoarele informații, comunicate verbal de către administratorul societății:

1. La această oră, 78 de turiști care au achitat pachete turistice de la Soley Tour se află în Turcia și au asigurate cazarea și transportul de către Agenția de Turism;

2. Administratorul Agenției Soley Tour se află, în prezent, în Turcia, pentru a soluționa problemele identificate pe cale amiabilă și se va prezenta miercuri la sediul MAT, pentru efectuarea verificărilor dispuse de către minister.

MAT dorește să le mulțumească tuturor agențiilor de turism care și-au arătat disponibilitatea pentru asigurarea gratuită a serviciilor de transport de întoarcere în țară a turiștilor care s-ar afla în imposibilitatea de a achita prețul necesar.

Este un gest extraordinar de solidaritate!

Informații de contact ale Agențiilor de Turism care pot oferi gratuit transportul din Antalya, către România, pentru turiștii care au achiziționat pachete de la Agenția de Turism Soley Tour.

Cocktail Holidays oferă transportul gratuit, în limita locurilor disponibile, în zilele: 22, 27, 29 august către București și 25 august către Iași. Contact: luciana.pricop@cocktailholidays.ro

Christian Tour – https://christiantour.ro/contact

Prestige Tours – Contact: oana.ginga@prestigetours.ro

Mr.Peter Company – https://mrpeter.ro/ro/contact

Totodată, MAT dorește să evidențieze faptul că turiștii români pot lua legătura cu Secția Consulară a Ambasadei României din Ankara, în cazul unor situații neprevăzute și dacă au nevoie de ajutor – https://ankara.mae.ro/contact .

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online