Primăria Sectorului 5 a început somarea persoanelor care deţin garaje pe domeniul public

66

Primarul Sectorului 5 Cristian Popescu Piedone a dispus ca poliţiştii locali de la Serviciul Disciplină în Construcţii să se deplaseze în teren pentru a verifica respectarea prevederilor legale a construcţiilor de tip garaj din strada Uranus nr. 98, bloc U8. Autorităţile au descoperit aproximativ 20 de garaje care vor fi desfiinţate, iar potrivit primelor estimări în locul acestora vor putea fi construite circa 40 de noi locuri de parcare.

 

sector 5.1
Primaria Sectorului 5

„Aceştia au constatat următoarele:

– s-au identificat mai multe garaje, copertine şi alte amenajări cu destinaţia de garaj, executate pe domeniul public sau privat al Municipiului Bucureşti pe raza Sectorului 5;

– acestea vor fi desfiinţate pe cale administrativă, în acord cu prevederile Legii 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii cu modificările şi completările ulterioare, urmând ca pe acelaşi amplasament să fie amenajate noi locuri de parcare”, arată un comunicat de presă al Primăriei Sectorului 5.

Potrivit primelor estimări, pe locul în care sunt aproximativ 20 de garaje, vor putea fi construite în jur de 40 de noi locuri de parcare.

Sursa citată mai spune că Serviciul Disciplină în Construcţii va continua efectuarea de verificări în vederea identificării tuturor construcţiilor tip garaj edificate fără autorizaţii de construire pe domeniul public sau privat al Municipiului Bucureşti pe raza Sectorului 5.

Facebook Comments