Vicepremierul și liderul grupului parlamentar USR, Dan Barna, reacționează după discursul lui Marcel Ciolacu din Parlament pe tema dezbaterii de către Guvern a PNRR, afirmând despre liderul PSD că „disperarea e vizibilă cu fiecare tentativă a domnului Ciolacu de a câștiga premiul întâi la Festivalul Pinocchio”.

„I-am ascultat mai devreme pe Marcel Ciolacu și Gabriela Firea încercând să explice cum Planul Național de Redresare și Reziliență va aduce sărăcie în România. În logica pesedistă, 29,2 miliarde de euro cheltuiți pentru autostrăzi, spitale, împăduriri, educație, reforme fiscale sau energie regenerabilă sunt un lucru rău.

În toată istoria sa, PSD n-a făcut decât să dea exemple despre ce înseamnă disprețul pentru cetățean și buna guvernare. Și e nerăbdător să se întoarcă și să o ia de la capăt.

Disperarea e vizibilă cu fiecare tentativă a domnului Ciolacu de a câștiga premiul întâi la Festivalul Pinocchio.

PNRR a fost gândit pentru dezvoltarea acestei țări și este cel mai important proiect național de la cel privind integrarea în Uniunea Europeană și NATO. Oricât încearcă PSD să îl deraieze, PNRR va reuși. Reformele se vor întâmpla cu sau fără încuviințarea stângii-caviar a lui Marcel Ciolacu.”

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online