Îndrăgitul Ion Dichiseanu a murit în după amiaza aceasta în jurul orei 15.00. Acesta era internat la Spitalul Floreasca de câteva luni și avea 87 de ani. Cauza decesului se datora unei infecții cu o bacterie care i-a provocat o pneumonie bilaterală.

Conform unor surse, avea o infecție cu o bacterie periculoasă, potrivit Mediafax.

Fiica actorului, Ioana, a postat un mesaj pe rețelele sociale, cerându-le oamenilor să se roage pentru sănătatea tatălui ei. De asemenea, ea mai menționat că starea de sănătate a lui Dichiseanu s-a înrăutățit din cauza medicilor, după ce, la o biopsie, o bacterie i-ar fi infectat plămânii.

„S-a dus să facă o radiografie, o simplă radiografie, pentru că i se părea că simte ceva la un plămân. Și i-am spus să merge să facem radiografia ca să se liniștească. Acolo ni s-a spus că e important să facă și un CT. CT-ul a fost interpretat nu foarte concludent, iar mai apoi să mergem la un mare profesor (…) aș vrea să nu las lucrurile așa”, declara Ioana Dichiseanu, la Antena 3.

Ion Dichiseanu se internase se urgență la finalul lui 2020 și suferea de insuficiență renală și respiratory. Însă pentru Covid19 a fost testat negativ.

Actorul ajunsese la 87 de ani și avea o vastă activitate cinematografică și teatrală, fiind renumit pentru rolurile pe care le-a interpretat. A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică, Facultatea de Teatru din București.

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online