Astăzi, 4 aprilie, a avut loc o intervenție de urgență în zona Guvernului din cauza suspiciunii asupra unui troller aflat sub o mașină, care a dat palpitații autorităților. Trupele speciale SRI împreună cu alte echipaje de pirotehnişti au acţionat în forță după ce a fost sesizat un troller suspect.

Obiectul care a creat vâlvă se afla pe o stradă aflată în apropierea Guvernului, situat sub o maşină parcată pe acea stradă. Trollerul suspect a fost sesizat printr-un apel la 112.

Trupele speciale ale SRI şi echipaje de pirotehnişti au acţionat, duminică, pe o stradă din apropierea Guvernului, după ce a fost găsit un troller suspect sub o maşină parcată, potrivit mediafax.

De asemenea, trupele speciale ale SRI şi echipaje de poliţie împreună cu pirotehniştii au demarat în trombă către zona unde a fost reclamată prezenţa trollerului mai bine de aproape o oră.

După verificările de rigoare, autoritățile au confirmat că a fost o alarmă falsă, iar ulterior s-a stabilit că valiza este goală. Astfel, poliţiştii se ocupă acum de cercetări pentru a stabili cum a ajuns valiza respectivă în acel loc.

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online