Viceprim-ministrul Kelemen Hunor, anunță că un Secretar se stat in Ministerul Tineretului și Sportului a fost oprit în aceasta dimineață de poliție și a fost depistat conducând sub influența alcoolului.

“Secretarul de stat din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, Oltean Csongor a fost oprit de poliție fiind sub influența alcoolului. În urma acestui incident el și-a depus demisia, pe care am acceptat-o, și i-am transmis-o premierului. Gestul lui Oltean Csongor este inacceptabil, el și-a asumat răspunderea pentru acesta. Nu intenționăm să facem alte comentarii în acest caz”, scrie Hunor pe Facebook.

La rândul său, Oltean Csongor a transmis pe pagina sa de Facebook faptul ca nu are nici o scuza pentru fapta sa și își asumă răspunderea depunându-și demisia din funcția pe care o ocupă.

“Azi dimineață am fost oprit de poliție fiind sub influența alcoolului. Nu am nici-o scuză, îmi asum răspunderea pentru fapta mea. Comportamentul iresponsabil este incompatibil cu funcția publică și nu doresc să transmit un mesaj greșit tinerilor. Drept urmare, primul lucru azi dimineață a fost să-mi depun demisia din funcția de secretar de stat din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului”, a scris Csongor pe pagina sa de Facebook.

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online