PSD anunta ca va depune motiune simpla impotriva Ministrului Fondurilor Europene, Cristian Ghinea

71
marcel ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi seară la postul de televiziune B1TV,  că social-democraţii vor depune o moţiune simplă împotriva ministrului, Cristian Ghinea, pentru că, “a depus PNNR fără să citească tot ce conţine”.

“Vom veni cu o moţiune simplă împotriva domnului Ghinea. E posibil să nu treacă, dar vreau şi eu să văd şi pe PNL-işti şi pe UDMR-işti şi pe cei de la minorităţile naţionale cum nu votează să rămână în continuare un ministru care a făcut aşa ceva” a afirmat Marcel Ciolacu la B1 TV

De asemnea, în ceea ce privește moțiunea de cenzură pe care PSD a anunțat-o pentru 14 iunie, Ciolacu a precizat ca sunt strânse toate semnăturile pentru ambele moțiuni și urmează să negocieze cu parlamentari care pot susține cele două moțiuni.

„O să depunem în primul rând o moţiune simplă împotriva domnului Ghinea şi moţiunea de cenzură să ne încadrăm cu ea, ca să fie votul până la sfârşitul sesiunii. Avem strânse semnăturile pentru ambele moţiuni. Urmează, după ce avem draftul, să negociem cu parlamentari care pot susţine această moţiune, dacă au şi modificări, să avem timp să le primim. Am făcut un calendar astăzi cu colegii mei la partid”, a mai declarat președintele PSD.

Reamintim că Marcel Ciolacu a anunțat miercurea trecută, că parlamentarii PSD, vor depune o moțiune de cenzură pentru demiterea Guvernului Cîțu pe data de 14 iunie. Ciolacu spune că moțiune va fi depusă în urma eșecului PNRR.

Facebook Comments