Traian Berbeceanu anunţă că s-a reînscris în PNL

70

Fostul Prefect al Capitalei, Traian Berbeceanu, anunță într-o postare pe facebook faptul că s-a reînscris în PNL dupa ce, anul trecut în urma preluării funcției de prefect, a fost nevoit să demisioneze.

„În luna octombrie a anului trecut domnul prim ministru Ludovic Orban mi-a propus să preiau funcția de Prefect al Capitalei, iar prevederile de la acea dată a Codului Administrativ au impus demisia mea din P.N.L…. am facut-o cu strângere de inimă…”, a scris Berbeceanu pe rețeaua de socializare.

Acesta explică faptul ca unii au inteles greșit faptul ca nu mai era membru de partid și că de drgul unei demnități publice ar putea să iși schimbe opinia politică.

„Unii au înțeles greșit faptul că nu mai eram membru de partid, chiar au crezut că, de dragul unei demnități publice, aș putea să-mi schimb opțiunea politică. S-au înșelat!
În acest weekend am avut bucuria de a solicita revenirea în PNL – organizația Deva, pentru mine fiind singura alternativă politică cu adevărat serioasă”, a explicat fostul prefect.

Reamintim faptul că, Traian Berbeceanu a fost înlocuit în funcţia de Prefect al Capitalei de Alin Stoica, după ce postul de prefect al Capitaşlei a revenit USR PLUS.

Facebook Comments