Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat, luni, în Parlament, unde se dezbate moţiunea simplă depusă de PSD împotriva sa că ”autorii direcţi ai dezastrului din ultimii 30 de ani în sistemul de sănătate din România sunt PSD şi mafia pesedistă”, transmite news.ro.

UPDATE: ”Mi se cere să-mi asum răspunderea pentru ceva ce s-a întâmplat într-un spital condus aproape 30 de ani de colegul dumneavoastră – Adrian Streinu Cercel, într-un oraş condus în ultimii 12 ani de colegii dvs. Domnul Oprescu, doamna Firea”, a mai declarat Voiculescu.

Voiculescu a mai declarat că vorbesc despre asumarea răspunderii cei dintr-un partid care au avut, de la Revoiluţie, 12 miniştri ai Sănătăţii.

Parlamentarii care-l contestă pe Voiculescu strigă ”Demisia”.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Mă bucur să spun ce facem ca să însănătoşim un sistem de sănătate cangrenat în ultimii 30 de ani interese mafiote. Autorii direcţi ai dezastrului din ultimii 30 de ani în sistemul de sănătate din România este PSD şi mafia pesedistă. Eu cred că autorii acestei moţiuni i-au greşit numele, iar ea s-ar putea numi mai bine «Vlad Voiculescu, un pericol pentru mafia din sănătate»”, a declarat Voiculescu de la tribuna Parlamentului.

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online