Ministrul Energiei, Virgil Popescu, afirmă într-o postare pe faceboook că fără susținerea cetățenilor, rolul lor de politicieni și guvernanți este golit de conținut, iar reformele se vor vedea ca niște pedepse pe care le aplică.

„Da, anul 2021 este un an în care dăm drumul la o serie de reforme care sunt de mult timp așteptate.

Da, ne vom concentra pe investiții, pentru a avea în viitorul apropiat banii necesari pentru a îmbunătăți nivelul de trăi al fiecărui român. Și pentru că am primit foarte multe mesaje din partea voastră: da, vom reuși împreună! Pentru că altfel, fără susținerea multora dintre voi rolul nostru, că politicieni, guvernanți, este golit de conținut, iar reformele se vor vedea că ”pedepse” pe care le aplicăm. Nu, nu este așa”, a scris duminică pe pagină să de facebook, Virgil Popescu.

Acesta mai precizează și că este nevoie de solidaritate și înțelegere, dacă nu se pornește de undeva, nu se va ajunge nicăieri.

„Este nevoie de solidaritate și să înțelegem că dacă nu pornim de undeva, nu vom ajunge, niciodată, nicăieri. Vom rămâne cantonați în aceleași probleme, că într-un cerc vicios, din care eu cred că mulți dintre noi ne dorim să ieșim. Hai să ne dorim mai mult de la țară noastră, pentru că are potențial”, a concis ministrul.

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online