În urmă cooperării internaționale cu autoritățile judiciare germane, a fost destructurată o grupare  specializată în trafic de ecstasy, amfetamină, cocaină și cannabis, potrivit Inspectoratului General al Poliției Române

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara – Serviciul Antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara au efectuat 11 percheziții domiciliare în județul Timiș, în cadrul unui dosar penal față de 9 persoane cu vârste cuprinse între 19 și 44 de ani, bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc, respectiv ecstasy, amfetamină, cocaină și cannabis.

Polițiștii suspectează cele 9 perosane că din anul 2019 acestea ar fi imlicate în procurarea de droguri din străînătate și după introducerea acestora în țară prin intermediul serviciilor de curierat rapid și poștale, le-ar fi distribuit în jud timiș, o parte dintre ele, pentru a fi consumate cu ocazia unor petreceri private în mediu restrâns.

În decursul cercetărilor, polițiștii au confiscat 358 de comprimate de ecstasy, 100 de grame de amfetamină și 125 de grame de cannabis, iar în urmă perhezitiilor s-a descoperit aproximativ 200 de grame de cannabis, 5 grame de amfetamină, 3 grindere și 4 cântare.

Au fost puse în executare 9 mandate de aducere la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara, în vederea audierii şi luării măsurilor legale.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online