Andi Manciu, coordonatorul Grupului de Comunicare Strategică, în calitate de consilier de stat în Guvern, anunță că a solicitat eliberarea sa din funcție începând cu 1 mai.

Acesta transmite că a fost o perioadă încărcată și plină de provocări care îi vor rămâne în minte pentru multă vreme.

„M-am hotărât să solicit eliberarea mea din funcție începând din 1 Mai. S-a făcut aproape un an și jumătate în care m-am ocupat în calitate de consilier de stat de coordonarea comunicării guvernamentale. O perioadă dificilă, încărcată, plină de provocări și de momente care îmi vor rămâne în minte pentru multă vreme de acum încolo. Acum e momentul să pun punct și alții să preia această responsabilitate”, scrie Manciu pe pagina sa de facebook.

Totodată, el ține să le mulțumească tuturor celor care i-au acordat încredere și că și-a pus toată energia si priceperea pentru a face lucrurile așa cum trebuie.

„Vreau să le mulțumesc celor care mi-au acordat încredere și sper că tot ce am făcut le-a răsplătit această încredere. Am pus toată energia și priceperea mea pentru a face lucrurile cât se poate de bine, în condițiile date. A fost un maraton pe care l-am dus la final.
Sunt mulțumit că las ceva în urmă în privința modului în care se realizează comunicarea guvernamentală, lucruri care nu pot fi întoarse, ci pot fi duse doar mai departe.
Le transmit aprecierea mea celor din Direcția de comunicare a Guvernului, pentru faptul că au ținut pasul cu un ritm, uneori, infernal. De prea multe ori munca acestor oameni este văzută ca un dat, ceva ce vine de la sine. Nu este așa! Acolo în spate sunt persoane care zilnic sunt preocupate să facă lucrurile să funcționeze, și prea puțini le realizează sau apreciază eforturile”, își încheie Andi Manciu postarea pe contul personal de facebook.

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online