Bursa Româna de Mărfuri (BRM) – prima instituție de profil bursier constituită și funcționând continuu, în Romania, după 1989 – consecventă deciziei sale de a-și deschide porțile și de a oferi servicii inclusiv direct publicului larg, în contextul liberalizării pieței, a lansat prima platformă pentru selectarea furnizorilor de energie electrică, de către utilizatorii finali casnici.

Menită să asigure concentrarea cererii și simplificarea accesului în piață, noua platforma oferă avantajele consacrate ale mecanismelor bursiere: transparență, reguli stricte de tranzacționare aplicate egal tuturor participanților, acces rapid, simplu și prietenos, eficientă, cea mai bună execuție.

Prezentare platforma BRM 1

Prin participarea activă cu cele mai bune oferte a celor mai importanți furnizori, precum și prin agregarea semnificativă a ordinelor de cumpărare, se realizează cadrul optim de echilibrare a cererii, cu oferta, condiția necesară pentru determinarea prețurilor corecte și avantajoase pentru consumatori.

Tranzacțiile au loc săptămânal, electronic, în zilele de luni, consumatorii casnici bucurându-se de participare gratuită. Ei vor putea opta, anterior licitațiilor, pentru caracteristicile contractuale predefinite și vor semna noile contracte la sfârșitul sesiunilor de descoperire a prețurilor, doar în măsură în care rezultatele acestora le vor considera favorabile.

Informații suplimentare cu privire la procedurile bursiere puse la dispoziție și la opțiunile contractuale de furnizare de energie electrică pot fi obținute de pe pagina de Internet a BRM, din pliantele de prezentare, din ghidul dedicat de tranzacționare sau telefonic, de la personalul specializat al instituției.

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online