Mâine, 28 mai 2021, va avea loc inaugurarea Centrului de Vaccinare Drive-Thru amenajat pe platoul Târgului Pucheni din Șoseaua Sălaj.

Doritorii vor putea să se imunizeze în cele două puncte de vaccinare amenajate de Primăria Sectorului 5 și avizate de Direcția de Sănătate Publică începând de sâmbătă, 29 mai, fără a-și face o programare în prealabil. “Avantajul acestui tip de centru este că fiecare persoană se va putea vaccina direct din autoturismul propriu, iar timpul de așteptare este unul mai scurt”, se arată într-o postare pe Facebook a Primăriei sectorului 5.

27vaccin

Centrul de vaccinare drive-thru va funcționa de luni până duminică, 12 ore pe zi, între orele 08.00 și 20.00. Serul administrat va fi cel produs de compania Pfizer.

Persoanele care își doresc să se imunizeze se pot prezenta doar cu actul de identitate și chestionarul de triaj care poate fi completat anterior prezentării la vaccinare. Documentul poate fi accesat pe site-ul RoVaccinare, la adresa https://vaccinare-covid.gov.ro/chestionar-triaj-vaccinare-adulti/. Persoanele vaccinate vor fi introduse, ulterior, în Registrul Electronic Național de Vaccinare.

Drive-Thru

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online