Marcel Ciolacu, a declarat joi, într-o declarație de presă, la sediul PSD, după ce liberalii au votat în unanimitate ca Nicolae Ciucă să fie propunerea PNL pentru funcția de prim ministru, că a crezut că Partidul Național Liberal îl va propune ca premier pe Alexandru Rafila.

„Eu am crezut că îl propun pe domnul Rafila. În acest moment, PSD are o propunere de prim-ministru. Noi mergem la negocieri la ora 16.00 cu cei de la PNL”.

Acesta neagă că ar fi avut o înțelegere cu Klaus Iohannis, cu privire la propunerea lui Nicolae Ciucă pentru funcția de prim-ministru, încă de acum două luni.

„Doamne fereşte. Nici măcar nu am stat de vorbă cu domnul Iohannis. Credeţi că dacă aveam o înţelegere cu preşedintele de două luni de zile stăteam în această criză politică? Haideţi, chiar mi se pare aberant”.

Actualul ministru interimar al Apărării, Nicolae Ciucă, a fost propus și votat în unanimitate în biroul executiv al PNL ca viitor premier. Decizia aparținut președintelui partidului, Florin Cîțu, a anunțat Rareș Bogdan și Gheorghe Flutur, după ieșirea de la ședința Biroului Executiv.

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online