Îti place să citești și adori să te relaxezi cufundat în subiectul interesant al cărților, însă nu ai timpul necesar și îți este dificil sa porți cărțile după tine? Vrei să ai acces nelimitat la toată biblioteca? StrimStory – prima platformă românească de audiobook-uri este ceea ce cauți!  Doar aici găsești cărți audio în limba română, nelimitat, fără a cumpăra și a descărca. Totul este în contul tău online. 

În acest sens și nu numai, audiobook-urile din aplicație te pot ajuta să lecturezi prin ascultare. Biblioteca de cărți audio online îți pune la dispoziție mai multe genuri din care să alegi, de la ficțiune și cărți pentru copii, la afaceri, psihologie și multe alte categorii. Totul pentru tine!

Dacă nu ai mai încercat până acum un audiobook, acum este șansa ta de a experimenta lectura printr-un mod unic și extrem de interesant cu StrimStory. Nu va mai trebui să-ți faci griji ca o anumită carte nu mai încape în bagajul de călătorie sau ca nu ajungi, în mod fizic, să răsfoiești paginile unei cărți, din lipsă de timp. Descoperă cărți audio din toate categoriile în baza unui singur abonament lunar cu acces nelimitat la toata biblioteca.

252762922 103539432143523 7025664358238547580 n
Foto: StrimStory

Biblioteca de cărți audio, chiar dacă nu este la fel de cuprinzătoare precum cea de cărți clasice, se află în expansiune, fiind un mijloc de lecturare al viitorului.

Un audiobook este mult mai versatil și mai ușor de utilizat față de o carte clasică, fiind o versiune modernă a ceea ce poate reprezenta lectura, într-o viață agitată și cu multe task-uri de realizat.

Avantajul unei cărți audio online de la StrimStory – prima platformă românească de audiobook-uri, este aceea că o poți asculta atunci când stai ore în șir în trafic și te plictisești, atunci când te joci cu cei mici sau chiar și atunci când faci duș.

Aplicație simplă și ușor de utilizat!

Fiți aproape! StrimStory – prima platformă românească de audiobook-uri urmează să se lanseze și vă pregătește multe surprize!

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online