Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat că va face public numele unor persoane care au primit apartamente sociale de la Primăria Sectorului 1, fără a îndeplini criteriile, pe timpul lui Daniel Tudorache.

România TV a trimis, sâmbătă noapte, 24 aprilie, o echipă în fața casei lui Armand pentru a face scandal.

„Fostul edil al Secolului 1 a răsplătit un jurnalist de la această televiziune cu o locuință socială exact înainte să-și piardă mandatul. Fără să îndeplinească toate criteriile. Poate că acum se înțelege disperarea. Mai sunt și alți ‘beneficiari’ de locuințe sociale care muncesc la cabinetul parlamentar al fostului primar și nu se încadrează în criteriile pentru acordarea acestor locuințe. Voi publica curând aceste nume și vom reglementa contractele pentru ca aceste situații să nu se mai întâmple niciodată”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Potrivit unor surse consultate de aktual24.ro, „jurnalistul” de la RTV care a primit apartament de la Daniel Tudorache este Rafaelo Varga. De asemenea, ar fi încă doi angajați ai postului Antena 3 care și ei au primit apartamente sociale de la Primăria Sectorului 1.

Romania TV a trimis-o din nou, sâmbătă noapte, 24 aprilie, pe Codruța Cerva să facă scandal în fața casei lui Clotilde Armand.

„Televiziunea unui celebru fugar și-a trimis iarăși vuvuzelele să filmeze și să transmită în direct din fața casei în care locuiesc cu familia mea. Din nou hărțuire, din nou intimidare. Aceste practici de linșaj mediat și kompromat desprinse din manualele sovietice ar trebui pedepsite de Consiliul Național al Audiovizualului. Mai există această instituție?! De asemenea, voi înainta autorităților plângeri penale pentru hărțuire și violarea vieții private pentru toți cei care au impresia că sunt mai presus de lege și cred că mă intimidează cu aceste obiceiuri bolșevice”, a anunțat Clotilde Armand pe Facebook.

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online