Claudiu Târziu, copreședintele AUR, a postat în urmă cu puțin timp un mesaj dur pe pagina sa facebook în care îi numește „ADEVĂRAȚII EXTREMIȘTI”, chiar pe cei care îi acuză de extremism pe liderii AUR. Mesajul vine însoțit de o fotografie în care Alianța pentru Unirea Românilor se autointitulează „Singurul partid de opoziție!”.

În mesajul care însoțește fotografia respectivă, se fac acuzații grave, iar importanți lideri politici începând de la președintele Klaus Iohannis, premierul Florin Cîțu și chiar până la „influensări”, sunt acuzați de Claudiu Târziu ofensatori ai poporului român, tocmai pentru că îi acuză pe cei ieșiți la proteste de extremism.

„Liderii monstruoasei coaliții guvernamentale PNL-USR-PLUS-UDMR, premierul Cîțu, președintele Iohannis, țuțării lor din presă și închipuiții ”influensări” de pe rețelele sociale, cu susținerea unor ambasadori străini care își depășesc atribuțiile și prin asta ofensează poporul român, au un singur răspuns la criza adîncă și multiplă în care se află societatea românească: cei care le critică actul de guvernare sînt EXTREMIȘTI (mă rog, cu variațiile: teroriști, fasciști, huligani de galerie etc).”

Claudiu Târziu consideră restricțiile și măsurile din ultimul an drept „tembele” și ineficiente, fapt ce i-a dus la faliment și depresie pe români, numind revolta de pe străzi, o reacție firească a românilor cărora le-a ajuns cuțitul la os și pe care AUR îi susține din plin.

De asemenea, el a mai adăugat în textul său o comparație cu USR-PLUS, care a fost lăudat când protesta în stradă, „iar exponenții mișcării erau tămîiați prin presă și în intervențiile unor ambasadori străini.” Însă, când AUR protestează acum de partea românilor, fără organizarea unui miting, partidul este considerat extremist.

Copreședintele a ținut să precizeze și faptul că tocmai cei care strigă „extremiștii”, chiar ei sunt de fapt, pe principiul „hoții strigă hoții”: „De cîte ori veți vedea pe cineva strigînd ”EXTREMIȘTII!” să fiți convinși că acela este extremist. Iar în cazul monstruoasei coaliții nu este o părere, ci o certitudine.”Astfel, acesta i-a invitat pe români să desopere singuri semnele destul de vizibile ale extremismului politic și ale unei dictaturi în proces de instaurare, a mai completat liderul AUR.

Claudiu Târziu și-a încheiat postarea cu o notă de optimism, punându-și toată încrederea în cetățenii români că vor înlătura de la putere „monstruoasa coaliție.”

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online