Cel mai mare târg de oferte educaționale din București își deschide porțile în perioada 17 – 23 mai. Însă Târgul Oferta Educațională (TOE) 2021 își deschide porțile virtual.

Primăria Capitalei, prin proiectul #PROEDUS, derulează cel mai mare târg de oferte educaționale din București, aflat la cea de-a 22 a ediție.

#TOE 2021 se organizează pe www.hubproedus.ro și sunt înscrise 88 de licee din Municipiul București, care își vor prezenta oferta educațională pentru elevii ce vor îcepe cilcul liceal în această toamnă.

Proiectul #TOE 2021 le pune la dispoziție elevilor posibilitatea de a vizita liceele prin intermediul tururilor virtuale surprinse la 360°.

De asemenea, participanții vor putea interacționa în mediul online în intervalul orar 10:30 – 16:15 cu profesori, elevi, reprezentanți ai Consiliului Elevilor, dar și cu directori ai liceelor bucureștene. Astfel, elevii vor beneficia de o serie de activități de consiliere cu profesioniști din diferite domenii.

Elevii se pot înscrie exclusiv online începând de mâine, 15 mai, accesând www.hubproedus.ro, transmite Primăria Capitalei.

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online