În Dâmbovița, autoritățile locale au organizat un maraton de vaccinare în toate centrele cu premii pe care le pot câștiga la o tombolă. Oamenii care primesc prima doză de ser anti-Covid vor putea participa la o tombolă în care pot câștiga televizoare, electrocasnice sau chiar atuovehicule.

Maratonul din Dâmbovița va începe vinerea aceasta și va ține până duminică. Evenimentul este sponzorizat de o companie privată din județ.

„Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură Colonie, localitatea Doiceşti, şi în toate centrele de vaccinare din judeţul Dâmboviţa, fără programare, doar cu cartea de identitate”, informează Direcţia de Sănătate Publică.

De asemenea, DSP informează că un grup de firme din domeniul producţiei de ciment va organiza tombola cu premii „la care vor putea participa toate persoanele care încep schema de vaccinare (prima doză), indiferent de tipul de vaccin împotriva coronavirusului, în orice centru de vaccinare din judeţul Dâmboviţa, în perioada 04-06.06.2021”.

Potivit anunțurilor de pe site-ul companiei care sponsorizează acest proiect, participanţii care se vaccinează cu prima doză pot câştiga unul dintre cele două autoturisme Dacia Logan,dar mai sunt oferite și premii precum 50 de televizoare smart, 50 de combine frigorifice şi 500 de fiare de călcat.

Până acum, judeţul Dâmboviţa, s-au vaccinat 94.899 de oameni, dintre care 73.452 sunt imunizați complet, iar 16.646 cu o doză, potivit datelor emise de Prefectura judeţului.

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online