Marcel Ciolacu a anunțat pe pagina sa de Facebook, în urmă cu puțin timp, că PSD va depunde o moțiune simplă împotriva Ralucăi Turcan, la adresa căreia liderul PSD aduce acuzații grave.

Liderul social-democraților o ironizează pe Raluca Turcan într-o postare pe Facebook, deoarece aceasta a promis sprijin pentru familiile medicilor care mor din cauza virusului COVID-19: „Acum fix un an, în aprilie, aţi votat legea PSD pentru pensie de urmaş”, a spus Ciolacu.

„Raluca Turcan nu ratează nicio zi pentru a se face de râs! Astăzi ne-a povestit cum va face un proiect care să ofere sprijin pentru familiile medicilor care au decedat de coronavirus. E clar! Doamna Turcan habar nu are nici măcar ce legi a votat! Da, dna Turcan, acum fix un an, în aprilie, aţi votat legea PSD prin care familiile medicilor care au pierdut lupta cu virusul să primească o pensie de urmaş egală cu 75% din salariul cadrului medical respectiv”, a declarat Marcel Ciolacu.

De asemenea, Ciolacu face apel la guvernanți ca această lege să se pună în aplicare.

„În loc să vă faceţi de râs prin conferinţe, mai bine aţi aplica legea deja votată şi promulgată, dna Turcan! A trecut deja un an de când nu aţi aplicat această lege. Un ministru catastrofă! Asta sunteţi! Nu ştiţi nici ce votaţi. Nu ştiţi nici ce vorbiţi. Nu înţelegeţi nimic. Nu vă pricepeţi la nimic. Plecaţi urgent acasă!!!”, și-a arătat liderul PSD revolta.

Marcel Ciolacu a conchis mesajul său prin faptul că social-democrații vor depune moțiune simplă împotriva Ralucăi pe care o doresc demisă în caz că aceasta nu va demisiona de bună voie.

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a declarat astăzi, 7 aprilie, după şedinţa Guvernului că se află în discuţii acordarea unor ajutoare familiilor medicilor care mor din cauza Covid-19.

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online