Premierul României, Florin Cîțu, a postat pe pagina sa de Facebook urări pentru credincioșii catolici care sărbătoresc mâine Paștele. Acesta, la fel ca și președintele Klaus Iohannis, și-a arătat mulțumirea față de lumea religioasă care au respectat regulile de protecție.

„Credincioșii romano-catolici, reformați, unitarieni și evanghelici lutherani se pregătesc să celebreze Învierea Domnului, cu aceeași încredere și speranță în puterea credinței și a binelui, chiar dacă și anul acesta Sfintele Sărbători Pascale vor fi marcate de condițiile impuse de pandemie.
Apreciez responsabilitatea și solidaritatea pe care comunitățile religioase le-au manifestat în toată această perioadă și pentru îndemnul adresat credincioșilor ca măsurile dispuse de către autorități să fie riguros respectate.”, a spus premierul.

De asemenea, acesta consideră că prin legătura spirituală devenim mai puternici pentru a face față încercărilor grele prin care viața ne face să trecem: „Viața spirituală ne hrănește speranța și ne ajută să fim mai puternici în încercările prin care trecem uneori.”

Cîțu a închieat mesajul de pe pagina sa cu urările specifice sărbătorii, plin de speranță că vom puteam depăși toate greutățile: „Doresc tuturor sărbători pline de sănătate, lumină și bucurie, cu încrederea că împreună vom avea puterea de a depăși greutățile, mergând solidari pe drumul Învierii! Cristos a Înviat!”, și-a încheiat Florin Cîțu mesajul.

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online