Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis sâmbătă, 3 aprilie, un mesaj cu prilejul Sărbătorilor Pascale celebrate de creștinii catolicii români, reformați, unitarieni și evanghelici.

“Tuturor credincioșilor care sărbătoresc duminică Sfintele Paști, fie că sunt în țară sau în comunitățile diasporei, le transmit sărbători binecuvântate, bună înțelegere și prosperitate! În aceste momente avem nevoie, mai mult ca oricând, de credința și speranța pe care Lumina Învierii ni le insuflă.”, a declarat Klaus Iohannis.

Președintele a menționat și faptul că perioada grea provocată de pandemie încă nu a trecut, pentru a putea face posibil acest fapt trebuie să avem grijă cu toții de sănătatea noastră.

“Traversăm de mai bine de un an o perioadă dificilă, provocată de pandemia de COVID-19, dar împreună, având grijă de sănătatea noastră și ocrotindu-i pe cei dragi, vom depăși cu bine aceste momente grele.”, a mai spus Iohannis.

Iohannis a ținut, de asemenea, să mulțumească cetățenilor pentru suportul și solidaritatea de care au dat dovadă, în ciuda revoltelor din ultimul timp. Acesta este convins că doar prin sacrificiile pe care le vom face împreună în aceste momente vom învinge pandemia.

“Aceste zile de sărbătoare, încărcate de profunde semnificații spirituale, să vă aducă liniște sufletească, armonie și generozitate față de semeni.”, a încheiat președintele mesajul transmis.

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online