Olivia Steer, se declară unul dintre cei mai convinși antivacciniști. Aceasta a postat pe pagina sa de Facebook un lung mesaj în care îndeamnă oamenii să nu vină la proteste dacă nu cred în adevăratul scop al acestui protest.

Aceasta a enunțat câteva motive conspiraționle pe care le-a argumentat foarte prompt, dar pentru care nu a adăugat o sursă exactă care să confirme spusele acesteia.
“Daca nu-ți pasă că ți-a fost șters dreptul constituțional la libera circulație pentru o gripă cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni la protest, azi, la 13.00, în Piață Universității!

Dacă nu înțelegi enormitatea îngrădirii dreptului fundamental la muncă, a falimentării programate a IMMurilor, prin restricții fara fundament științific, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni la protest, azi, la 13.00, în Piata Universității!

Dacă ți se rupe că mare parte din afacerile mici și mijlocii (care asigură două treimi din locurile de muncă din sectorul privat) a dat faliment sau funcționează la limita lui, în numele unei gripe cu rata de vindecare este 99,7%, nu veni la protest, azi, în Piata Universitatii!”, au fost câteva dintre motivele precizate de Olivia Steer.

De asemenea, aceasta consideră că majoritatea oamenilor sunt declarați morți de COVID-19 indiferent de cauza morții lor. Ea a mai menționat și faptul că pacienții internați la ATI sunt legați de paturi, acuzându-i pe medici de complicitate criminală.

Ea a mai adăugat că în alte state ale lumii (India, China) s-a renunțat la “isteria pandemica și și-au reluat viață normală”, făcând referire la faptul că România exagerează prin măsurile aplicate.

Olivia Steer este de părere că cei cărora nu le pasă de aceste “realități”, menționate de ea”, nu ar trebui să participe la protestul de astăzi.

Postarea integrală a Oliviei Steer pe facebook:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=287911422898025&id=100050375084913

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online