Peste 5.000 de membri și simpatizanți social-democrați din toată țara au renunțat azi la mașini în favoarea mijloacelor de deplasare ecologice. Au fost parcurși astfel peste 12.000 de km cu biciclete, trotinete, mașini electrice, în cadrul acțiunii ”Adevărata Vineri Verde”.

Campania, care se desfășoară în peste 700 de localități din România, se dorește a fi un semnal ferm că PSD este adeptul mediului curat, economiei verzi și combaterii poluării.

Adevărata Vineri Verde, simpatizanți

Oficialii PSD sunt de părere că harta acțiunii Adevărata Vineri Verde” () exprimă nu doar anvergura mobilizării PSD, ci și faptul că românii vor cu adevărat o țară curată.

Pe baza estimărilor făcute prin intermediul platformelor de specialitate, în cadrul acestei acțiuni au fost salvate până în acest moment aproape 3 tone de emisii de CO2”, se precizează într-un comunicat de presă al PSD.

Adevărata Vineri Verde, simpatizanți

”Viziunea PSD este aceea a unei Românii care are grijă de mediul înconjurător, de pădurile sale și care asigură resurse și găsește soluții pentru curățenia localităților, dar și pentru transformarea economiei și reducerea poluării”, a declarat președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Acțiunea va continua pe toată durata zilei.

Adevărata Vineri Verde, simpatizanți

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online