Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat, astăzi, un proiect de Hotărâre prin care sunt acordate facilităţi la transportul public local de suprafaţă, pentru participanţii la Campionatul European de fotbal – UEFA 2020 – în conformitate cu prevederile contractului cu Oraşul Gazdă pentru Campionatul European, dar şi ale Ghidului Oraşului Gazdă.

Potrivit proiectului de Hotărâre, personalul acreditat UEFA (voluntari şi reprezentanţi mass-media), precum și deţinătorii de bilete la meciuri vor beneficia de transport public gratuit, pentru a acorda un suport tehnic real în organizarea şi desfăşurarea celor patru meciuri programate pe Arena Națională.

Astfel, toti deţinătorii de bilete la meciurile campionatului UEFA EURO 2020 vor folosi transportul public local de călători, în baza unui card de transport digital, disponibil în aplicaţia UEFA EURO 2020, conectat la datele privind biletele de meci, ori în baza biletului de meci, în ziua meciului, până la ora 23:59 şi ziua următoare.

De asemenea, personalul acreditat UEFA (voluntari şi reprezentanţi mass-media) va beneficia de această facilitat,e pe toată perioada organizării campionatului UEFA EURO 2020, în funcţie de programul de lucru, în baza legitimaţiei oficiale pentru personalul acreditat UEFA.

Primăria Generală face precizarea că, în acest moment, este aprobată prezenţa a aproximativ 12.500 de spectatori/meci.

Campionatul European de Fotbal „UEFA EURO 2020” – (Euro 2020) reprezintă unul dintre cele mai importante şi prestigioase evenimente sportive, la nivel european şi mondial, fiind implicate cele mai bune echipe de fotbal din Europa.

Ediţia din 2020 – amânată, în noul context epidemiologic, pentru anul 2021 – va avea loc între 11 iunie şi 11 iulie 2021 şi este o competiţie cu totul specială, desfăşurată simultan în 11 oraşe europene, marcând, printr-un format unic, în istoria sa, împlinirea a 60 de ani de la înfiinţarea Campionatului European.

Pe stadionul Arena Naţională se vor juca trei meciuri din grupe şi unul din optimile de finală.

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online