Începând de mâine, 02 iunie a.c., copiii cu vârste între 12 și 15 ani, pentru a căror vaccinare Agenția Europeană a Medicamentului a autorizat folosirea serului produs de Pfizer-BionTech, vor putea fi imunizați împotriva COVID-19, în centrul mobil de vaccinare din parcul Lumea Copiilor (zona rotondă).

Amenajat de Primăria Sectorului 4, în imediata apropiere a centrului de vaccinare de la Palatul Național al Copiilor, noul centru mobil are două puncte de imunizare, ce vor funcționa în intervalul orar 08:00 – 20:00 și în care minorii cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani vor putea fi vaccinați, cu acordul părinților/reprezentanților legali.

Jurnaliștii interesați de această acțiune sunt așteptați mâine, 02 iunie a.c., începând cu ora 13:00, în parcul Lumea Copiilor (zona rotondă), la un eveniment la care vor participa primarul Sectorului 4, Daniel Băluță și col. dr. Valeriu Gheorghiță, președintele Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online