Programul de pregătire dedicat fermierilor MBAG, continuă în această toamnă.

A doua ediție a programului de pregătire dedicat fermierilor care își doresc business-uri profitabile și sustenabile, MBAG (Management și Business în Agricultură), va începe în luna octombrie 2021.

Înscrierile în program au loc în perioada 11 august – 10 septembrie 2021.

Fermierii care doresc să se înscrie o pot face direct pe site-ul programului (www.mbag.ro), unde pot consulta calendarul de desfășurare și criteriile de eligibilitate.

Programul MBAG este realizat cu susținerea companiilor: Agrii România, Cargill Agricultura, Microsoft, Raiffeisen Bank, Syngenta, we agri și Amazag.

Ediția din acest an MBAG va pregăti 30 de tineri fermieri români din toată țara – timp de 8 luni, vor participa gratuit la cursurile din program.

Pe lângă direcțiile principale de învățare – agricultură, management, vânzări, trading și tehnologie – programul mai oferă acces la cunoștințe în domenii, precum: marketing, HR, juridic sau accesarea de fonduri europene.

În plus, cursanții au posibilitatea să schimbe opinii, să-și împărtășească experiențe proprii și să participe la reuniuni cu asociațiile din industrie.

Raluca Nicolescu, director aria IMM Raiffeisen Bank, are argumente pentru a considera că prima ediție a acestui program a fost un succes.

„Ne-au bucurat foarte mult întâlnirile cu fermierii din prima ediție MBAG și toate interacțiunile pe care le-am avut. Este genul de inițiativă în care ne face mare plăcere să ne implicăm, pentru că punem contribui, efectiv, la o dezvoltare solidă și sustenabilă a agriculturii. Ediția precedentă ne-a dat ocazia să cunoaștem fermieri cu o bogată expertiză tehnică și care au fost foarte dornici să afle de la mentori noutăți despre subiectele de actualitate din agricultură și care au dovedit că fac cu pasiune ceea ce fac. Tocmai de aceea, așteptăm această nouă ediție cu încredere și nerăbdare”.

Laurențiu Asimionesei, reprezentant al companiei Amazag, fondatoarea programului MBAG, spune că menirea acestui program este de a readuce agricultura românească pe locul pe care îl merită.

“Continuăm implicarea noastră, în crearea unei comunități de fermieri performanți, foarte bine pregătiți. Vrem să readucem industria agricolă românească acolo unde îi este locul, în topul european și facem asta oferind fermierilor români cunoștințe și informații actuale, utile și aplicabile. Suntem încântați că avem alături de noi unele dintre cele mai importante companii din industrie, parteneri fără de care un astfel de program nu ar fi fost posibil. Prima ediție s-a bucurat de mare succes. Am avut o selecție foarte bună de fermieri participanți și un transfer de cunoștinte excelent. Deoarece interesul manifestat a fost unul foarte ridicat, anul acesta am hotărât să permitem unui număr mai mare de participanți să acceseze programul. În plus, am mărit durata de desfășurare, crescând numărul de companii partenere și de traineri implicați. Știm că așteptările fermierilor sunt foarte mari și suntem hotărâți să oferim o experiență unică, prin curricula complexă, calitatea informației, a speakerilor și a fermierilor admiși”.

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online