Începând cu 17 iunie, tramvaiele dotate cu posturi de comandă duble vor circula pe linia 5, de la stația Ștefan cel Mare – Bd. Barbu Văcărescu – Pod Elvila – Bd. Aerogării, până la intersecția cu Bd. Ficusului.

Viceprimarul general, Stelian Bujduveanu a declarat: „Repunerea în circulație a tramvaielor pe linia 5 nu este o realizare, ci o formă de a ne cere scuze, ca administrație, pentru blocajul creat în ultimii cinci ani.”

În urma amenințării cu demiterea din funcție a directorilor STB, viceprimarul a cerut prioritizarea executării lucrărilor de modernizare a liniei 5 de tramvaie. Astfel, pe 1 iulie se încep săpăturile pentru refacerea buclei de la capătul Bulevardului Aerogării iar termenul de execuție este data de 01 Decembrie 2022. În perioada 15 iulie- 01 august, STB va depune cererea de eliberare a Autorizației de Construcție pentru realizarea lucrărilor de reabilitare a liniei 5, pe tronsonul Ștefan cel Mare – Bd. Barbu Văcărescu – Pod Elvila – Bd. Aerogării, până la intersecția cu Bd. Ficusului iar din 15 octombrie până pe 15 noiembrie s-a fixat termenul începere a lucrărilor pentru refacerea în integralitate a liniei 5.

 

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online