Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), a anunțat miercuri, că  a lansat noul site de educație financiară – www.edutime.ro – care s-a transformat dintr-un portal de prezentare a activității într-o resursă de proiecte, programe și informații dedicate persoanelor care vor să-și îmbunătățească cunoștințele în domeniul financiar, potrivit unui comunicat de presă al instituției.

Site-ul are un design modern, este ușor de accesat și poate fi utilizat atât de pe desktop, cât și de pe platformele mobile. Structura este una intuitivă, adaptată ultimelor tendințe în materie de navigare online.

Programele de educație și cursurile susținute de lectorii ASF, prezentate pe site, sunt structurate pe categorii de cursanți (elevi, studenți, profesori etc.), iar secțiunile au fost gândite astfel încât să ofere utilizatorilor posibilitatea de a găsi rapid informațiile de care au nevoie.

Site-ul conține și o zonă dedicată copiilor, unde se regăsesc audiobook-uri, povești și filme prin intermediul cărora cei mici pot dobândi cunoștințe elementare în domeniul financiar.

Educația financiară este una dintre misiunile fundamentale ale ASF, fiind considerată un vector important de dezvoltare a piețelor financiare non-bancare.

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online