CEC Bank este prima bancă din România care oferă spre consultare documente în limbaj Braille clienților cu dizabilități de vedere. Cu ajutorul acestor documente, clienții au access la informații despre oferta băncii – costuri și comisioane, dar și condițiile contractuale. Documentele în Braille sunt deja disponibile în toate cele peste 1.000 de unități ale băncii.

Adina Călin, director produse și servicii CEC Bank, spune că potențialii clienți cu disabilități de vedere au, acum, acces la informațiile dorite.

“Pentru că transparența și informarea stau la baza unei relații bazate pe încredere, vrem să oferim acces tuturor clienților noștri la informațiile esențiale despre produsele bancare și condițiile contractuale. Prin consultarea documentelor în limbaj Braille, persoanele cu dizabilități de vedere pot lua decizii informate, fără a depinde de însoțitor sau de alte persoane”.

Seturile de documente au fost deja distribuite în cele peste 1.000 de unități CEC Bank și pot fi consultate de clienții persoane fizice cu dizabilități de vedere, care solicită produse/servicii din oferta Băncii.

Documentele transpuse în limbaj Braille includ: condițiile de afaceri ale CEC Bank, tarife de comisioane și termeni, precum și condiții specifice produselor și serviciilor incluse în pachetele de cont curent, informațiile oferite deponenților cu privire la garantarea depozitelor, glosarul de termeni pentru consumatori și condițiile generale din contractele de credit.

În România sunt înregistrate peste 100.000 de persoane nevăzătoare, din care aproximativ 3.000 sunt copii.

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online