Marcel Ciolacu face apel la autorități, pe pagina sa de Facebook, pentru anchetarea datelor pandemiei, pe care el și alți lideri politici le consideră măsluite.

Mesajul parlamentarului este însoțit de o fotografie emoționată, pe care este scris mesajul: „SOLICITĂM ÎNFIINȚAREA UNEI COMISII DE ANCHETĂ PRIVIND FALSIFICAREA DATELOR PANDEMIEI”.

Liderul PSD, deputatul Marcel Ciolacu, este de părere că falsificarea datelor reprezintă o amenințare pentru sănătatea românilor și a siguranței statului, drept pentru care solicită public, prin intermediul rețelei de socializare, anchetarea acestor date.

Revolta lui Marcel Ciolacu ia amploare în urma confruntărilor dintre PNL și USR, acuzând direct că totul se face în baza „intereselor electorale”.

„Răfuiala din Guvern dintre USR și PNL scoate la lumină ceea ce PSD spunea de multă vreme: că datele pandemiei sunt falsificate, în funcție de interesele lor electorale, de cât de abrupt scădeau în sondaje! Cu premeditare, în deplină cunoștință de cauză!”

Demersurile sale nu se opresc doar la o simplă postare, iar președintele PSD amenință cu cererea înființării unei Comisii de anchetă chiar în Parlament.

„Faptele lor sunt prea grave, ca să mai poată fi ascunse sub preș! Voi cere înființarea unei Comisii speciale de anchetă, în Parlament, care să scoată la lumină toată golănia liberală! Și mă aștept ca transparenții de la USR să susțină acest demers!!!”.

De asemenea, Marcel Ciolacu este de părere că toți cetățenii României trebuie să știe cine sunt vinovații pentru „suferințele îndurate” pe parcursul unui an de zile, timp în care școlile au fost închise, iar toate domeniile au suferit pierderi financiare mari.

Prin postarea sa, Marcel Ciolacu a stârnit zeci de reacții și comentarii.

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online