Ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Constantin-Daniel Cadariu,  s-a întâlnieri, cu Tanczos Barna, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, pentru a discuta despre situația plajelor, găsirea soluțiilor pentru agenții economici și atragerea turiștilor, de la data de întâi mai.

Constantin-Daniel Cadariu a declarat că urmează să poarte discuții și cu autoritățile locale, pentru stabilirea obiectivelor pe termen lung.

‚‚Extinderea plajelor reprezintă un lucru benefic, cât timp statul român poate să asigure cadrul normativ pentru a le reda în mod atractiv turiștilor. Avem o suprafață mai mare pe care putem să o valorificăm prin intermediul antreprenorilor români, dar trebuie să ne asigurăm că statul nu generează blocaje. La noua întâlnire pe care am avut-o cu ministrul Barna am identificat mai multe soluții temporare pentru sezonul estival 2022 privind concesiunea plajelor, mai ales că acum plajele sunt cadastrate. Următorul pas îl va reprezentă o discuție aplicată cu reprezentanții autorităților locale, pentru a stabili planul de acțiuni prin care să definitivăm soluțiile pe termen mediu și lung, discuție pe care o vom avea joi, 10 februarie a.c.’’